Arrangementer

Næstformandens kommentarer og tal

Der blev afleveret 53 stemmesedler, hvoraf 5 blev kendt ugyldige da de enten ikke var udfyldt korrekt eller pga. stemmelighed.

Vinderen denne aften blev Port Ellen med 24 1.pladser, 10 2.pladser og 7 3.pladser. Der var ingen der havde denne på lavere end en 5. plads! En pointmæssig klar førsteplads. Dette er extra flot da denne aftapning blev serveret som den første. Det er første gang at den første på smagningen har vundet. Denne aftapning kan i skrivende stund stadig fåes i Danmark.

2. pladsen gik til Laphroaig. Aftapning er desværre ikke at finde i butikkerne mere i Danmark.

3.- 4.- og 5. pladsen lå meget tæt – kun 9 point fra hinanden, med Bruichladdich som sejrherre, efterfulgt af Caol Ila og med Ardbeg på 5. pladsen

De 3 sidste ligger langt fra de 5 første pladser. Bunnahabhain på en 6. plads alligevel noget over de 2 sidste, og Port Charlotte på en 7. plads. Bowmore kunne slet ikke følge med og måtte tage til takke med en eftertrykkelig sidsteplads(over halvdelen af alle havde Bowmore på sidstepladsen, det siger vist alt).

pointfordeling

I summen af 1,2 og 3 pladser følger vi stort set placeringen ovenfor. Eneste forskel her er at Caol Ila overtager pladsen fra Bruichladdich.

sum

Bedste køb denne aften er uden sammenligning Laphroaig'en. Da den også er en klart nummer 2 overall, så går man ikke helt galt i byen ved at købe sådan en flaske.

best buy

Som en sjov ting denne gang har jeg medtaget en ny graf der viser forholdet mellem alder og pris. Dette synes jeg kunne være sjovt specielt med den prissætning nye "hypede" aftapninger har som f.eks. Port Charlotte.

kroner for alder

Mvh
Næstformanden