Arrangementer

Næstformandens kommentarer og tal

Der blev afleveret 46 stemmesedler, hvoraf 11 blev kendt ugyldige da de ikke var udfyldt korrekt.

Det er første gang i AWL's historie at der har været så lidt forskel på pointfordelingen af produkterne.
Jeg er personligt af den overbevisning at det var den generelt høje kvalitet af alle aftapninger denne aften der gjorde udslaget. Det viser at Authentic Collection fra Cadenhead lever op til sit ry som en kanon serie med et konsistent højt niveau.

Men der er jo altid en vinder, og i aften løb Clynelish med sejren, med Laphroaig lige i hælene.

3.- 4.- og 5. pladsen lå meget tæt – kun 7 point fra hinanden, med Bruichladdich som sejrherre, efterfulgt af Ledaig og Glenglassaugh på 5. pladsen

6. pladsen blev Glenkinchie, og der var lidt længere ned til 7. og 8. pladsen, som var henholdsvis Glen Elgin og Springbank.
Hvis man skal nævne noget her, så synes jeg at det er sjældent at se Springbank ende på sidstepladsen i sådan et selskab. Det havde jeg ikke troet inden aftenen begyndte.

pointfordeling

I summen af 1,2 og 3 pladser er der samme 1. og 2. plads som ved pointfordeling, dog har Ledaig overtaget 3. pladsen fra Bruichladdich.

sum

Da der ikke var det store prisudsving mellem produkterne denne aften, så ligger feltet også tæt nu da pointfordelingen var så tæt.
Glenglassaugh var dog et par hundrede kroner dyrere end de andre aftapninger og blev aftenens "dyreste" køb trods en 5. plads.

best buy

Mvh
Næstformanden