Arrangementer

Næstformandens kommentarer og tal

Der blev afleveret 29 stemmesedler, hvoraf 4 blev kendt ugyldige da de ikke var udfyldt korrekt.

Aftenens program må siges at være noget helt specielt, da der var tale om aftapninger fra lukkede destillerier. (Der var faktisk flere af destillerierne jeg aldrig havde smagt noget fra før)

Dette betyder at der til aftenens smagning ikke var angivet priser på flaskerne, da de ikke kan fåes mere i normal handel.

Lad mig sige med det sammme at, wauv, det var virkelig 6 flotte dramme der var linet op for os denne aften. Selvom der var en klar vinder denne aften, så vil jeg påstå at det var det generelt høje niveau, sammenholdt med at alle flaskerne var sammenlignelige i alder og alkohol procent, der gjorde at der var så tæt løb.

Vinderen denne aften blev uden nogen tæt forfølger Convalmore. Convalmore har faktisk ikke flest 1. pladser. Denne ære tilfalder Millburn, som faktisk både tager flest antal 1. pladser, men sørme også flest sidste pladser.

2. pladsen gik til Banff. Aftapningen var det brede midtervalg, da den fik flest 3. - og 4. pladser.

Der var meget få point mellem 2. til 5. pladsen.

pointfordeling

I summen af 1. og 2. pladser følger vi stort set placeringen ovenfor. Det der er værd at bemærke er at Convalmore stort set kun fik 1. og 2. pladser hvorfor der er endnu større forskel på scoren her.

sum

Mvh
Næstformanden
Kasper Behrmann