Arrangementer

Næstformandens kommentarer og tal

Der blev afleveret 27 stemmesedler, hvoraf ALLE var korrekt udfyldte!.

Produkterne denne aften var fra destillerier med ringe eksponering indenfor single malt hvor navnet starter med Glen.

De fleste af aftenens aftapninger kan på nuværende tidspunkt ikke længere findes i normal handel, ihvertfald ikke i Danmark.

Der var denne aften ikke stor sammenligning mellem produkterne bortset fra noget i navnet, og at de ikke kommer fra særlig "kendte" destillerier.

Der var ikke nogen klar vinder denne aften....eller taber for den sags skyld. Faktisk er det det tætteste løb rent pointmæssigt nogensinde. Hvis man kigger på de rå tal, så har alle produkterne stort set samme antal 1. pladser. Kigger man derimod på sidstepladser, så ser det helt anderledes ud. Glencraig og Glenesk har fået henholdsvis 8 og 9 sidstepladser.

Glencraig...tjaeh det var den første der blev skænket og historisk set er den første altid prügelknabe. Glenesk derimod var som aftenens eneste en meget sherrypræget aftapning, og der var meget delte meninger om det var godt eller skidt.

Der var kun 1 point mellem 1. og 2. pladsen. Dette var feltets "midterslugere", altså dem der ikke stak igennem som hverken de bedste eller mindst gode hos nogen.

pointfordeling

Personligt kan jeg sige at jeg synes aftenens aftapninger var sublime. Jeg var en af dem der gav en klar sidsteplads til den meget sherry'iede Glenesk. Havde den været med i et felt af andre whiskies med kraftigt sherry præg, så er jeg sikker på at den havde fået en helt anden stjernerolle.

sum

Mvh
Næstformanden
Kasper Behrmann