Arrangementer

Næstformandens kommentarer og tal

Der blev afleveret 30 evalueringer, hvoraf 2 blev kendt ugyldige da de ikke var udfyldt korrekt. Det er forresten uden sidestykke det bedste resultat der er opnået både med antal afleverede OG korrekt udfyldte evalueringer(der er 34 til minismagninger).

Aftenens smagning var delt i 2 halvlege, med de 3 Brora først, og Port Ellen efter pausen. Der blev hældt 3 op ad gangen, så man kunne sammenligne de 3 produkter sammen.

I første runde var der en altoverskyggende sejr til destilleriaftapningen fra Brora. Denne blev også samlet vinder på aftenen.

Anden halvleg med Port Ellen, havde også en klar vinder i destilleriaftapningen, komfortabelt foran de 2 andre produkter fra uafhængige aftappere. Destilleriaftapningen fik også en klar andenplads denne aften.

pointfordeling

I summen af 1. og 2. pladser er der nøjagtig samme fordeling på placeringerne som ved pointsum.

sum

Denne aften bød på seks spændende aftapninger fra to lukkede destillerier, men aftenen viste også at destilleriaftapningerne var klasser bedre end fra de uafhængige aftappere, og dette til trods for at de uafhængige alle var enkeltfadsaftapninger.

Hvem ved, det kan være at de bedste resterende uaftappede fade fra disse kultdestillerier er væk, og der kun er det næstbedste tilbage...

Mvh
Næstformanden